Flute opskrift – kvalitet, du kan smage
De lange, tynde brød er nærtbeslægtet med de franske baguettes, som betyder ”pinde” på fransk. Baguettes er populære i hele verden og det lange brød kan anvendes til alt fra sandwichbrød, til salaten eller kødet eller bare som en hurtig lille hapser, til den hurtige sult.
Bag f.eks. et saftigt hvidløgsbrød medvores Valsemøllen Boller bageblanding. Se kuvertbrød opskrift på flutes her. Er du mere til den grove version med Valsemøllen skårne rugkerner og Valsemøllen knækkede hvedekerner, så finder du den grove opskrift på flutes her.
Lækre hjemmebagte flutes
Når du bager ud fra vores franske flutes opskrift, kan du med fordel pensle med varmt vand under bagningen. Det resulterer i en skøn, sprød skorpe – nøjagtigt som de franske baguettes. I forhold til holdbarheden, kan det være en god idé at opbevare brødet i et viskestykke natten over – det holder skorpens sprødhed. Man kan også lave hjemmelavet hvidløgsbrød på den autentiske måde – et friskt alternativ til det klassiske hvidløgsbrød, som vi kender så godt.
Hvad hemmeligheden bag vores lækre flutes opskrift er, kan vi godt afsløre. Alle vores produkter er kvalitetsmel malet af særligt velegnede kornsorter. De er dyrket uden brug af stråforkorter og kontrolleret for nedsivningsmidler. Dit kvalitetsstempel.