NÅR DU ELSKER AT BAGE

Duften af nybagt brød. Kagen til pausen. Hyggestunden i køkkenet. Valsemøllen er for dig, der elsker at bage. Dig, der bager hele tiden eller bare engang i mellem. Til familien eller bare for dig selv. Med fokus på håndværk- et, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning, skaber vi bageoplevelser, der smager af mere. Både til hverdag og i weekenden. Velkommen til vores bageunivers – fyldt med inspiration.

TIL ALLE OS DER ELSKER
ÆGTE ITALIENSK PIZZA

En pizza er ikke bare en pizza, men resultatet af italiensk historie og vaskeægte godt håndværk. Derfor har vi samlet alle de bedste bagetips, til når du skal bage hjemmelavet pizza i pizzaovn eller almindelig ovn. Læs med nedenfor, og bliv klogere på det helt rigtige mel til pizza, æltning, hævetid, hvordan du ruller pizzaen ud, bagning og meget mere.

Bag den bedste pizza

Fuldkornsbagværk

Når du bager med fuldkorn, får du både god smag og mæthed med i købet. Fuldkornsmel giver dit bagværk mere smag, dybde og struktur, og med vores mange varianter af fuldkorns-
mel er der masser af muligheder for at du kan bage alle dine favoritter.

Vi står naturligvis klar med et hav af inspirerende opskrifter, og 3 hurtige tip til dit fuldkornsbagværk, så du nemt kan vælge fuldkorn til.

Bag med fuldkorn

Bageskolen

Bageskolen er et forum for dig, der elsker at bage – og lære mere. Godt bagværk handler nemlig ikke kun om udvalgte råvarer – det handler også om det gode håndværk.

Med Bageskolen får du en grundig introduktion til de mest grundlæggende principper, samt tips og tricks til at mestre
alt fra mere avancerede bageteknikker til at vælge den rette meltype. Uanset om du er nybegynder eller bageentusiast, kan du finde inspiration og få gode råd fra vores bagere til dit bagværk. Velbekomme.

Tag på bageskole

Vi elsker nemt hjemmebag

Både i madpakken, til eftermiddagshyggen og aftensmad. Når det skal gå hurtigt, eller vennerne bliver og spiser midt på ugen. Vores bagebladinger passer perfekt ind i en travl hverdag, hvor vi har gjort det nemmere for dig at bage – og nyde bagværk fuld af smag.

Alt, du skal gøre, er at blande pakkens indhold med den angivne mængde vand og gær. Så går der ikke længe, før hjemmet dufter herligt af hjemmebag. Velbekomme.

Bag nem hjemmebag

Hold fødselsdag
– på den nemme måde

For dig der elsker at bage – på den nemme måde. Denne inspirationsside er til dig, der vil forkæle din familie med nybagt kage til festlige lejligheder og fødselsdage. Om det skal være enkle favoritkager, du bager lige efter opskriften på pakken –  eller om du har lyst til at at gøre lidt ekstra ud af det, så har vi samlet en masse inspiration lige her.

Bag festlige og nemme kager

Et rigtig godt rugbrød

Rugbrød er en stor del af dansk madkultur. Faktisk ligger rugbrød med pålæg på førstepladsen over mest spise retter i Danmark i 2024 – der også er den mest udbredte ret til frokost*. Og derfor er der mange, der kaster sig ud i at bage rugbrødet selv – og det er vi helt vilde med. For os rugbrødselskere er der ikke noget bedre end smagen af en skive lunt, friskbagt rugbrød.

Få de bedste tips til, hvordan du kommer i gang med at bage dit eget rugbrød.

*Kilde: Madkulturen

Bag et godt rugbrød

Surdejsbagning

At få liv i og holde gang i en surdej kan umiddelbart virke besværligt, men det behøver det slet ikke at være. Når du først har lært at mestre teknikken, har du kernen i de fleste opskrifter, og du kan bage både brød, boller, rugbrød med en fin syrlig smag og meget andet godt fra din surdej. Sammen med Cathrine Brandt guider vi dig igennem, hvordan du kan mestre surdejen og bruge det i forskellige opskrifter.

Bag med surdej
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.