120 år med dansk bageglæde

Når vi står med nybagt brød i hænderne i dag, er det næsten overvældende at tænke på: Vi har været en del af danskernes hjemmebag siden 1899 – i 120 år! I dag holder vi fortsat stædigt fast i, at det skal være en fornøjelse at bage, og du er selvfølgelig inviteret med. Hver dag.

Det er ganske tankevækkende at se tilbage på, hvad vi kommer af. Vores tipoldeforældre ville næppe kunne genkende hverken landbrug eller bagevaner i dag. Men hos os er missionen stadig den samme: Vi maler korn til kvalitetsmel, der gør det til en fornøjelse at bage. Og det gør vi altid med omtanke for den natur, kornet stammer fra.

Respekt for mennesker og miljø

Omtanke for vores omgivelser er ikke bare en fiks idé hos os. Alt vores danske korn er dyrket uden stråforkortere og nedvisningsmidler, både af hensyn til dig og for at beskytte vores grundvand. Derfor samarbejder vi også kun med udvalgte, dygtige landmænd, der dyrker kornet efter vores retningslinjer – og hvor vi kan kontrollere hvert eneste led fra mark til mølle.

Dansk mel fra start til slut

Langt størstedelen af vores mel kommer fra korn, der er dyrket på danske marker, så turen hjem til dig er kort. På den måde kan du også være sikker på, at transporten udleder så lidt CO2 som muligt.

Vores første mølle byggede vi på havnen i Esbjerg i 1899, og sammen med møllen i Køge er den stadig omdrejningspunktet for vores mel og andre spændende produkter. Så når det danske korn er høstet, bliver det også malet i Danmark. Kig efter det danske flag på posen.

Faglighed gør forskellen

Vi elsker at bage, og bageglæden starter længe før, melet når frem til dit køkkenbord. Det er passionerede fagfolk, der står bag – lige fra det første frø bliver sået, til du står med den færdige pose mel i hænderne. Tro os, vi gør os umage i hele processen, så du kan nyde dit bagværk med alle sanser – med god samvittighed.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.