120 år med dansk bageglæde

Når vi står med nybagt brød i hænderne i dag, er det næsten overvældende at tænke på: Vi har været en del af danskernes hjemmebag siden 1899 – i 120 år! I dag holder vi fortsat stædigt fast i, at det skal være en fornøjelse at bage, og du er selvfølgelig inviteret med. Hver dag.

Det er ganske tankevækkende at se tilbage på, hvad vi kommer af. Vores tipoldeforældre ville næppe kunne genkende hverken landbrug eller bagevaner i dag. Men hos os er missionen stadig den samme: Vi maler korn til kvalitetsmel, der gør det til en fornøjelse at bage. Og det gør vi altid med omtanke for den natur, kornet stammer fra.

Respekt for mennesker og miljø

Omtanke for vores omgivelser er ikke bare en fiks idé hos os. Alt vores danske korn er dyrket uden stråforkortere og nedvisningsmidler, både af hensyn til dig og for at beskytte vores grundvand. Derfor samarbejder vi også kun med udvalgte, dygtige landmænd, der dyrker kornet efter vores retningslinjer – og hvor vi kan kontrollere hvert eneste led fra mark til mølle.

Dansk mel fra start til slut

Langt størstedelen af vores mel kommer fra korn, der er dyrket på danske marker, så turen hjem til dig er kort. På den måde kan du også være sikker på, at transporten udleder så lidt CO2 som muligt.

Vores første mølle byggede vi på havnen i Esbjerg i 1899, og sammen med møllen i Køge er den stadig omdrejningspunktet for vores mel og andre spændende produkter. Så når det danske korn er høstet, bliver det også malet i Danmark. Kig efter det danske flag på posen.

Faglighed gør forskellen

Vi elsker at bage, og bageglæden starter længe før, melet når frem til dit køkkenbord. Det er passionerede fagfolk, der står bag – lige fra det første frø bliver sået, til du står med den færdige pose mel i hænderne. Tro os, vi gør os umage i hele processen, så du kan nyde dit bagværk med alle sanser – med god samvittighed.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.