SØG
 


< Tilbage
Produkter
 

Valsemøllen skaber og leverer innovative cerealia-baserede produkter og ingredienser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Produkterne skal skabe reel merværdi hos den enkelte kunde og gøre dem i stand til at imødekomme markedets krav.

Konstant stræben efter at blive bedre kombineret med erfaring, viden og passion for korn, kerner og mel betyder, at Valsemøllen nu i mere end 100 år har udviklet nye spændende fødevarer af høj kvalitet.

Diverse meltyper:

FULDKORN:

   

Valsemøllen tilbyder hvede- og rugmel i forskellige kvaliteter og varianter. Herunder også hvedesorterne spelt, durum m.m. 

I fuldkornssortiment findes en lang række mere eller mindre forædlede produkter og ingredienser, som overholder kravene til fuldkorn. Bl.a. PowerHVEDE, HvidHVEDE og PowerRUG, som er fuldt formalet og med en forbedret bagevolumen i forhold til traditionelt fuldkornsmel, som f.eks. grahamsmel.
Med FULDKORNspizzamel 100/0 er det nemt at bage et sundere alternativ til den traditionelle pizzabund. Særdeles sprød og velsmagende, men indeholdende kornets vigtige kostfibre, vitaminer og mineraler. Læs mere om fuldkorn på www.fuldkorn.dk.    


Økologi:

   


Med SigNatur brødblandingerne er det nemt at bage netop de økologiske brød, som forbrugerne i stigende grad efterspørger. Det økologisk sortiment består af forskellige brødblandinger, meltyper, kerner, frø og flager m.m.


Helblandinger til
rug- og hvedebrød:

   

Helblandinger til rug- og hvedebrød er nemme at arbejde med, da der kun skal tilsættes vand og gær. Samtidig er resultatet den samme gode kvalitet hver gang.
  


Helblandinger til kager: 

   
Med Choko eller Vanilje Muffin og Kageblanding 100/0 eller Brownies 100/0 er det nemt at bage muffins, kager eller brownies med uimodståelig smag. Produkterne er særdeles velegnede til frost, så der kan produceres mere effektivt.  
       
Forblandinger/koncentrater
til rug- og hvedebrød:
 
   

Med Valsemøllens forblandinger og koncentrater er det nemt at bage et bredt udvalg af helt unikke brød og samtidig være garanteret, at forholdet mellem salt, sukker, bagehjælpemiddel og sur er optimeret. Forblandingerne og koncentraterne varierer typisk i forholdet 10/90 til 50/50 og der kan tilsættes mellem 90 og 50% af tørstoffet efter eget valg. F.eks. forskellige meltyper, kerner, frø eller flager.

Det giver mulighed for at bage mange forskellige brød ud fra en forblanding eller et koncentrat. Herved opnås mindre spild, bedre produkt- og lageroptimering.   

 

Bagehjælpemidler/surdejsmel
til hvede- og rugbrød:
 
   


Vi har forskellige bagehjælpemidler og tørrede surdejsmeltyper optimeret til enten hvede- eller rugbrød. Bagehjælpemidlerne til hvedebrød giver mere volumen, tættere krumme og en bedre stabilitet, så brødene kan køres på køl eller frost. Hvedesurdejsmeltyperne giver primært mere smag. De enkelte varianter af hvedesurdejsmel er typisk tilpasset unikke melkoncepter for at smagsoptimere slutproduktet.

Valsesauer er en rugbrødsurdejsmel, der sikrer rette syreindhold. Herved opnås et mere saftigt og skærbart rugbrød. Med den rette dosering er det muligt at producere alle gængse rugbrød.


Kerner, frø og flager:
   
Valsemøllen tilbyder et bredt sortiment af kerner, frø og flager. Nogle tæller med i fuldkornsregnskabet. F.eks de poppede kerner, som gør det nemt at producere et "naturligt" kernefyldt brød. Andre har unikke egenskaber, som  f.eks. Unika Rugkernerne eller serien af EASY Kerner, der suger vand hurtigere end traditionelle kerner og derfor er nemme at arbejde med.    
 


 

       
       

VALSEMØLLEN A/S - HAVNEGADE 58 - 6700 ESBJERG / SANDVADSVEJ 14 - 4600 KØGE - TLF.: 7610 3300 - FAX: 7610 3301 - E-MAIL: INFO@VALSEMOLLEN.DK